Ruilen en extra dagen

Ruildagen

 

Om u flexibiliteit in uw agenda te geven is het mogelijk om ruildagen in te zetten. Is uw kind ziek of komt het een dag niet, meldt uw kind dan voor 08.00 af, zodat u de deze dag kunt gebruiken als tegoed. U krijgt 15 x per kalenderjaar afwezigheidstegoed. Dit tegoed blijft 60 dagen geldig. Daarna vervalt het. In ouderportaal app kunt u dit tegoed inzetten, mits dit rooster technisch mogelijk is.

Officiƫle feestdagen kunnen niet worden geruild of als tegoed worden ingezet.

 

Afnemen extra dag(deel) incidenteel

 

Een incidentele extra dag of dagdeel kunt u in de app aanvragen. Mocht er geen plaats zijn op de stamgroep, dan proberen we op een andere groep een plaatsje aan te bieden.

 

Afnemen extra dag structureel

 

Elke week een dag meer afnemen, kunt u aanvragen via info@borus.nl.
Uitgangspunt is dat deze extra dag afgenomen wordt op de vaste groep, is daar geen ruimte, dan kan in overleg met u besloten worden om uw kind tijdelijk op een andere stamgroep te plaatsen. Wij vragen u hiervoor schriftelijk toestemming te geven. Uw kind bezoekt maximaal 1 andere groep dan de eigen groep. Zodra er weer plaats is op de oorspronkelijke stamgroep wordt uw kind teruggeplaatst naar zijn/haar oorspronkelijke stamgroep.
In de (nieuwe) plaatsingsovereenkomst wordt vermeld op welke dag, welke groep en per wanneer uw kind weer in zijn/haar eigen groep geplaatst kan worden.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182