Naschoolse opvang

Naschoolse opvang

 

Naschoolse Opvang (NSO) biedt kinderen van 4 t/m 13 jaar (groep 1 t/m groep 8 van de basisschool) een gezellige en veilige plaats om na schooltijd en tijdens schoolvakanties te kunnen spelen en ontspannen. Ze kunnen spelen met leeftijdgenootjes, soms van dezelfde school en soms zelfs uit dezelfde klas. We halen de kinderen op van school.

BORUS heeft voor deze groep kinderen elke accommodatie prachtig ingericht, waar een brede keuze aan mogelijkheden geboden wordt om op een plezierige en gezellige manier te ontspannen. Er is onder andere ruimte voor gezond eten, sport en spel, creatief aanbod en eventueel onder begeleiding, huiswerk maken En heerlijk veel buitenspelen natuurlijk..

 

Openingstijden

 

De Naschoolse opvang is alle schooldagen van de week geopend.

Vanaf einde schooltijd van uw kind tot 18.30 uur.

 

In schoolvakanties en op studiedagen is de Naschoolse opvang geopend van 08.00 uur tot 18.30 uur.

 

BORUS Kinderopvang is alle werkdagen gedurende het gehele jaar geopend, met uitzondering van nationale feestdagen. 24 en 31 december sluiten we om 17.00 uur.

 

De directie kan om organisatorische redenen besluiten de Naschoolse opvang tijdelijk te sluiten (bijv. in geval van besmettelijke ziekte).

 

Ruilen en extra dagen

 

Om u flexibiliteit in uw agenda te geven is het mogelijk om ruildagen in te zetten. Indien u uw kind op tijd afmeld door ziekte of afwezigheid, ontvangt u hiervoor een tegoed. Dit tegoed blijft 60 dagen geldig. Daarna komt dit tegoed te vervallen. Middels de Konnect ouderportaal app kunt u dit tegoed inzetten, mits dit rooster technisch mogelijk is.
Wilt u uw kind ziek melden of afmelden op schooldagen doe dit dan voor 11.00 uur op een schooldag. Wilt u uw kind ziek melden of afmelden op studiedagen en in vakanties doet u dit dan voor 08.00 uur.
Afmelden kan in de ouder app. Afmelden kan ook eventueel telefonisch. Dit kan op telefoonnummer  0297-522182 of per mail naar info@borus.nl. 

 

Afnemen extra dag(deel) incidenteel

 

Een incidentele extra dag of dagdeel kunt u in de app aanvragen. Mocht er geen plaats zijn op de stamgroep, dan proberen we op een andere groep een plaatsje aan te bieden.

 

Afnemen extra dag structureel

 

Elke week een dag meer afnemen, kunt u aanvragen via info@borus.nl.

 

Uitgangspunt is dat deze extra dag afgenomen wordt op de vaste groep, is daar geen ruimte, dan kan in overleg met u besloten worden om uw kind tijdelijk op een andere stamgroep te plaatsen. Wij vragen u hiervoor schriftelijk toestemming te geven. Uw kind bezoekt maximaal 1 andere groep dan de eigen groep. Zodra er weer plaats is op de oorspronkelijke stamgroep wordt uw kind teruggeplaatst naar zijn/haar oorspronkelijke stamgroep.
In de (nieuwe) plaatsingsovereenkomst wordt vermeld op welke dag, welke groep en per wanneer uw kind weer in zijn/haar eigen groep geplaatst kan worden.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182