Hele dagopvang

BORUS Kinderopvang zorgt voor de bevordering van de ontwikkeling van kinderen van 10 weken tot 4 jaar als aanvulling op de opvoeding in de thuissituatie, door de kinderen samen te brengen in een speciaal voor hun gecreëerde omgeving. Hierbij staan plezier, stabiliteit en veiligheid voor het kind voorop.

 

Binnen BORUS werken we met thema’s die worden samengesteld ter bevordering van de ontwikkeling van de kinderen, zoals bijvoorbeeld: muziek, logeren en wonen. In deze thema’s komt ook de ontwikkeling op het gebied van de motoriek en de sociale vaardigheden ruim aan bod.

 

Uiteraard zingen en dansen wij graag en spelen we lekker buiten met de kinderen.

 

De gemotiveerde pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind als individu wordt beschouwd en ontwikkeld. U wordt iedere maand op de hoogte gehouden van de vorderingen die uw kind doormaakt. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de thema’s die wij uitvoeren, zodat u daar thuis op in kan spelen.

 

VVE programma Uk & Puk

 

De Uk & Puk methode is een manier van werken met thema’s om de kinderen meer te leren en in aanraking te laten komen met alledaagse dingen.

 

Dit zijn de thema’s van Uk & Puk:

 

  • Welkom Puk!, Knuffels, Hatsjoe! , Ik en mijn familie, Wat heb jij aan vandaag?, Regen, Dit ben ik!, Eet smakelijk!, Reuzen en kabouters, Oef, wat warm! en Ik ben bijna 4!

 

3+ programma

 

Voor de kinderen vanaf 3 jaar hebben wij 2 speciale groepen ingericht. Vanaf hun 3e verjaardag zullen de kinderen doorstromen naar de 3+ groepen. Bij BORUS kinderopvang vinden we het belangrijk om kindvolgend te werken. Deze 3+ kinderen zijn vaak toe aan meer uitdaging wat past bij hun ontwikkelingsniveau. Wij willen op deze behoefte inspelen door het bieden gevarieerde en gerichte activiteiten aan naar de behoefte van het kind. Hiermee sluiten we aan bij de leergang zoals die is op de basisschool. De kinderen laten we meer zelf doen en geven het ‘leren’ en ‘spelen’ meer inhoud. Wij doen dit door ze kennis te laten maken met letters, cijfers, kleuren, kringgesprekken, zelf hun boterhammen laten smeren enz. Het 3+ programma zorgt voor een verrijking van de ontwikkeling van persoonlijke en sociale vaardigheden ter voorbereiding op de basisschool.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182