Kinderopvang Petteflet

BORUS Petteflet
Eendracht 13 – 15
Eendracht 17 – 19
1423 DZ Uithoorn

 

Telefoon: 06 – 52 67 89 82

 

Voor vragen over de planning, tarieven, informatie of een rondleiding, kunt u contact op nemen met BORUS Uithoorn door te bellen naar 0297-522182 of een e-mail te sturen naar info@borus.nl.

Dagopvang

 

Op de Petteflet zijn kinderen van 0-4 jaar van harte welkom op ons kinderdagverblijf. Naast de NSO hebben we een heerlijke ruimte speciaal voor de jongsten.

We bevorderen de ontwikkeling van kinderen van 10 weken tot 4 jaar als aanvulling op de opvoeding in de thuissituatie, door de kinderen samen te brengen in een speciaal voor hun gecreëerde omgeving. Hierbij staan plezier, stabiliteit en veiligheid voor het kind voorop.

 

We werken o.a. met het VVE-programma Uk&Puk. De thema’s die tijdens dit programma aanbod komen, zijn samengesteld om de ontwikkeling van kinderen op speelse wijze te stimuleren, zoals bijvoorbeeld: de familie, naar de dokter gaan, het lichaam maar ook de verschillende jaargetijden. In deze thema’s komt ook de ontwikkeling op het gebied van de motoriek en de sociale vaardigheden ruim aan bod.

 

Uiteraard zingen en dansen wij graag en spelen we lekker buiten met de kinderen.

 

De gemotiveerde pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind als individu wordt beschouwd en ontwikkeld. U wordt iedere maand op de hoogte gehouden van de vorderingen die uw kind doormaakt. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de thema’s die wij uitvoeren, zodat u daar thuis op in kan spelen.

 

Buitenschoolse opvang

 

Bij BORUS Kinderopvang wordt buitenschoolse opvang aangeboden op dezelfde locatie als de hele dagopvang. Dit maakt het makkelijk om uw kinderen op één adres weg te brengen of op te halen. Tevens zijn de kinderen die vanuit het kinderdagverblijf doorstromen reeds gewend aan de vertrouwde omgeving.

 

Wij bieden de kinderen van de naschoolse opvang een interessant dagprogramma en uitdagende workshops. Er is een speciale timmer- en techniekruimte, een ruimte voor spelletjes en creativiteit kan worden ontplooid in de crea ruimte.

Er komt wekelijks een pianoleraar die uw kind pianoles kan geven. Op de Petteflet bieden wij de buitenschoolse opvang aan voor de kinderen van de Springschans en de Kajuit.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182