Aanspreekpunt Petteflet

Shannon

 

Een plek waar het kind en zijn ontwikkeling en ervaringen centraal staan. Waar het zich veilig voelt en waar een goede samenwerking is tussen school en opvang.
Dit is het uitgangspunt waar Shannon zich dagelijks mee bezig houdt bij de Petteflet.

 

Door de enthousiaste medewerkers en de goede banden met basisschool de Springschans wordt ervoor gezorgd dat elke dag bij de Petteflet opnieuw een fijne en uitdagende ervaring is voor kinderen.
Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij er regelmatig gebruik gemaakt wordt van het schoolplein, het binnenplein en de gymzaal van de Springschans.

 

Ook de omgeving zorgt voor genoeg uitdagingen en plezier. Zo ligt er achter De Petteflet een grote skateboardbaan met een voetbalveld, een natuurspeelplek en is er ook een kleinschalige speeltuin dichtbij.
Kortom, genoeg mogelijkheden om te spelen en te ontdekken voor zowel jong als oud!
De Petteflet zelf beschikt over een sport en spellokaal en een heuse ‘relaxruimte’. Hierdoor kunnen kinderen hun eigen creativiteit de vrije loop laten gaan en is er tegelijkertijd ook genoeg ruimte en tijd voor ontspanning.

 

Shannon staat er niet alleen voor en wordt ondersteund door collega’s en de verschillende afdelingen van het hoofdkantoor in Uithoorn.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182