Over ons

Een duidelijke visie

 

BORUS is een plaats met professionele zorg, waar kinderen de ruimte krijgen te spelen en een gezonde ontwikkeling kunnen doormaken.

 

BORUS ambieert een leuke, gezellige maar vooral professionele  kinderopvang voor de kinderen, pedagogisch medewerkers en de ouders/verzorgers te zijn en te blijven.

 

BORUS stelt zich als doel te zorgen dat een kind zich prettig en comfortabel voelt in zijn/haar tweede thuis. Elk kind wordt gestimuleerd in zijn/ haar ontwikkeling door persoonlijke begeleiding van de pedagogisch medewerkers.

 

BORUS verzorgt kinderopvang in een prettige en comfortabele atmosfeer, waarbij de ontwikkeling van uw kind centraal staat.

Het pedagogisch plan

 

BORUS Kinderopvang draagt mede de verantwoordelijkheid voor de opvoeding en verzorging van de kinderen die door ouders aan BORUS worden toevertrouwd. Een voorwaarde voor kwalitatief goede opvang is dat de zorg die de kinderen bij BORUS geboden wordt in het verlengde ligt van de zorg die zij thuis krijgen.

 

Ons pedagogisch doel is dat de kinderen voldoende mogelijkheden krijgen voor de ontwikkeling van hun persoonlijke competenties zodat zij zich ontwikkelen tot evenwichtige mensen die hun eigen talenten onderkennen en benutten.

 

Dit evenwicht realiseren we door situaties bij BORUS te creëren die ervoor zorgen dat de kinderen zich prettig voelen, vertrouwen hebben in hun eigen kunnen, voor zichzelf op kunnen komen, besef hebben van normen en waarden, positief in de maatschappij staan, zelfstandig zijn en sociaal vaardig. Vanuit onze pedagogische visie neemt hierbij de ontwikkeling van identiteit en zelfredzaamheid een belangrijke plaats in. Indien gewenst ligt het pedagogisch plan ter inzage op de vestiging.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182