Familiebedrijf

Uw keuze

 

Onze kinderen zijn ons dierbaarste bezit. Wij willen onze kinderen een fijne en veilige omgeving bieden en hen zoveel mogelijk meegeven waarvan zij in hun latere leven profijt hebben. De jongste jaren zijn mede bepalend voor de wijze waarop zij later in het leven zullen staan. Wij richten het leven van onze kinderen in naar eigen gevoel en inzicht. En dat is maar goed ook. We zijn ten slotte niet allemaal hetzelfde.

 

De keuzes die wij als ouders maken zijn bepalend voor het welbevinden en de ontwikkeling van onze kinderen. Zo maken wij keuze(s) voor onze kinderen inzake onderwijs, vrijetijdsbesteding, sociale omgeving, vakantiebestemming, etc. Ook de keuze voor kinderopvang is aan u als ouder.

 

Professionele kinderopvang

 

Gelukkig bestaat er voor u ook een keuzemogelijkheid wanneer u besluit gebruik te maken van professionele kinderopvang. Een professionele kinderopvangorganisatie is veel meer dan een ´oppasservice´ voor uw kind.

 

Ervan uitgaande dat de opvangkosten per dag binnen een kleine marge liggen, en dat aspecten als bereikbaarheid en de mogelijkheid tot parkeren gelijk zijn, dan zal uw keuze in belangrijke mate bepaald worden door de organisatie.

 

BORUS Kinderopvang is een familiebedrijf. BORUS is opgericht door Margo van Loon en Stephan van den Oetelaar, twee ondernemers die, inmiddels 28 jaar geleden, samen gestudeerd hebben en vervolgens verschillende bedrijven hebben opgericht en bestuurd in o.a. financiële dienstverlening en automatisering.

 

Door de drukte van ons bestaan hebben onze eigen kinderen 5 dagen per week gebruik gemaakt van de dagopvang en later van de naschoolse opvang. Zo hebben wij, in totaal 11 jaar lang, de kwaliteit van BORUS Kinderopvang mogen ervaren als klant. Ervaring die wij als bestuurder weer hebben ingebracht in de bedrijfsvoering.

 

Onze kinderen hebben zich binnen BORUS kunnen ontwikkelen tot fijne sociale tieners. Zij zijn gemakkelijk in de omgang met anderen, zij zijn gewend om te delen en kunnen prima omgaan met autoriteit. Als ouder zeg je dit wellicht niet snel over je eigen kinderen, in ons geval is dit echter voor een belangrijk deel de verdienste van de pedagogisch medewerkers van BORUS.

 

U kunt ons altijd bellen en|of mailen wanneer u vragen heeft of informatie wilt ontvangen.

 

Ik hoop dat onze benadering tot uw verbeelding spreekt en dat wij in de toekomst de kinderopvang voor u mogen verzorgen.

 

Met vriendelijke groet,

Margo van Loon

Directie BORUS Kinderopvang

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182