BORUS Academy

Het opleidingsprogramma van BORUS Kinderopvang

 

BORUS Kinderopvang is van mening dat een opleiding niet stopt bij het behalen van een certificaat. Verkregen kennis dient op de juiste wijze in praktijk te gebracht worden. Een opleiding gecombineerd met specifieke training, draagt bij aan de kwaliteit van de kinderopvang en inspireert pedagogisch medewerkers.

 

Met BORUS Academy maakt BORUS training en coaching van medewerkers een integraal onderdeel van haar organisatie. De verdeling van de coaching uren over de medewerkers en vestigingen kunt u opvragen bij de vestigingsmanager of via het contactformulier op de website.

 

Orthopedagoog Carlijn van Gils-Wismeijer verzorgt niet alleen de trainingen, zij begeleidt tevens de pedagogisch medewerkers in de dagelijkse praktijk. Zo ontstaat een goed beeld waar pedagogische medewerkers behoefte aan hebben. Training en begeleiding op de werkvloer worden zo op elkaar afgestemd.

 

Carlijn van Gils-Wismeijer geeft aan: Naast dat ik mij als orthopedagoog heb gespecialiseerd op het gebied van de ontwikkeling van jonge kinderen, heb ik vele jaren ervaring in de kinderopvang, waardoor ik tijdens het trainen van het personeel naast het uitbreiden en opfrissen van hun kennis, ook de vertaalslag naar de praktijk maak. Hierdoor wordt de pedagogische kennis omgezet in pedagogisch handelen, wat zijn uitwerking heeft op de kwaliteit van de opvang die BORUS biedt. Hierbij wordt er gekeken naar de ontwikkeling van een kind en wordt het activiteitenaanbod hier zo veel mogelijk op afgestemd.

 

BORUS is gecertificeerd om zelf opleidingen te verzorgen waarbij medewerkers een landelijk erkend certificaat behalen.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182