Dag programma

Een dag op de Naschoolse opvang

 

Na schooltijd worden de kinderen opgevangen door de pedagogisch medewerkers van BORUS en wordt gezamenlijk iets gegeten en gedronken. Er wordt aandacht geschonken aan de belevingen en verhalen van deze dag. Aansluitend krijgen de kinderen de mogelijkheid om te spelen met hun leeftijdgenootjes. De pedagogisch medewerkers bieden daarnaast een groot aantal activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld en de interesse van de kinderen, zoals b.v. (voor)lezen, gezelschapsspelletjes, creatieve activiteiten, en er wordt veel aandacht gegeven aan sport en spel.

 

BORUS hanteert een beleid waarin de kinderen van voldoende beweging en buitenlucht worden voorzien. Zodoende worden er ook vele verschillende buitenactiviteiten georganiseerd op ons eigen uitdagende buitenterrein en het naastliggende sportveld.

 

BORUS tijdens vakanties

 

Tijdens de reguliere schoolvakanties wordt een speciaal vakantieprogramma georganiseerd. Dit programma heeft een thema waarop de activiteiten en uitstapjes betrekking hebben. Deze vakantieplanning wordt enkele weken voor aanvang van de vakantie aan u kenbaar gemaakt zodat u desgewenst een extra dagje opvang kunt inplannen of een dag kunt ruilen, indien er plaats is en in overleg met de pedagogisch medewerker.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182