Dag programma

Een dag op de Naschoolse opvang

 

Na schooltijd worden de kinderen opgevangen door de pedagogisch medewerkers van BORUS en wordt gezamenlijk iets gegeten en gedronken. Er wordt aandacht geschonken aan de belevingen en verhalen van deze dag. Aansluitend krijgen de kinderen de mogelijkheid om te spelen met hun leeftijdgenootjes. De pedagogisch medewerkers bieden daarnaast een groot aantal activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld en de interesse van de kinderen, zoals b.v. (voor)lezen, gezelschapsspelletjes, creatieve activiteiten, en er wordt veel aandacht gegeven aan sport en spel. Ook zijn er multimedia mogelijkheden en wordt er actief geknutseld in de timmerhoeken.

 

De kinderen spelen veel buiten. Het actieve aanbod voorziet de kinderen van veel beweging en buitenlucht. Er worden buitenactiviteiten georganiseerd op onze buitenterrein of naastgelegen sportvelden.

 

BORUS Vakantietijd

 

In de schoolvakanties wordt een speciaal vakantieprogramma georganiseerd. 

 

Dit programma heeft een thema waarop de activiteiten en uitstapjes betrekking hebben. Deze vakantieplanning wordt enkele weken voor aanvang van de vakantie bekend gemaakt zodat u  een extra dagje opvang kunt inplannen of een dag kunt ruilen voor uw kind.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182