Impressie BORUS Uithoorn

BORUS Zijdelveld is de kinderopvang vestiging waar uitsluitend hele dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar wordt verzorgd.  Deze vestiging is de eerste echte vestiging van BORUS Kinderopvang (als de opvang onder het woonhuis op nr. 21 niet mee wordt geteld). Het is een vestiging dat in heel Uithoorn bekend staat als het de kinderopvang met het “torentje”. De vorm en de kleur zijn zo in het oog springend dat als je er voorbij komt, het altijd opvalt.

 

In het kinderdagverblijf is door middel van de kleuren en aankleding hard gewerkt om een  ‘huiskamergevoel’ te creëren. Dat geeft een vertrouwd gevoel en is prettig binnen komen.

 

Op ’t Zijdelveld 23 kunnen we aan 6 groepen
opvang bieden van elk maximaal 12 kinderen. Om tegemoet te komen aan uw wensen, hanteren wij ruime openingstijden (7.15 uur tot 18.30 uur) en zijn staan we 52 weken per jaar voor u en uw kinderen klaar.

 

Gelegen op het zelfde terrein, is het 2e deel van BORUS Zijdelveld op nr. 24. Deze accommodatie heeft de beschikking over 2 groepen van maximaal 12 kinderen.

 

De groepen hebben grappige namen als BamBam, Olifanten, Walvissen, Kabouters en Boefjes, Pretletters en Lachebekjes. Er is een hechte groep van vaste medewerkers. Zij verblijven in prachtige, lichte en grote ruimtes met uiteraard goedgekeurd meubilair en voldoende speelgoed om zich te vermaken en de kinderen uit te dagen om zich te ontwikkelen. Op het kinderdagverblijf wordt gewerkt met thema’s die aan de hand van het Uk&Puk programma, de kinderen de dagelijkse dingen van het leven leren.

 

Er zijn altijd leuke activiteiten die georganiseerd worden en feestjes die gevierd worden. Een trouwe gast op het kinderdagverblijf is BORUS de Beer, de mascotte van BORUS Kinderopvang die graag met de kinderen en medewerkers geintjes uithaalt.

 

Beide accommodaties staan op een groot stuk grond en zodoende is er veel buitenspeelruimte voor de kinderen dat veilig omheind is met een kindvriendelijk hekwerk. Door verschillende afscheidingen is de buitenruimte verdeeld in drie gedeelten. Als alle groepen buitenspelen, wat met mooi weer nog weleens kan gebeuren, dan blijft het voor de medewerkers toch overzichtelijk. De kinderen kunnen heerlijk buitenspelen met de speeltoestellen, er is een zandbak voor de kleinsten en een piratenschip voor de grotere kinderen. Een gedeelte van het terrein is ook natuurlijk ingericht, waar met name zomers op het grasveld allerlei spellen worden voorbereid.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182