Impressie Abcoude

Deze gloednieuwe vestiging van BORUS kinderopvang is in oktober 2012 opgeleverd en biedt plaats aan 3 groepen Naschoolse opvang in de ene “vleugel” van het gebouw en 5 groepen van maximaal 12 kinderen in het kinderdagverblijf gedeelte. In Abcoude zijn wij geopend van 7.15 uur tot 18.30 uur, 52 weken per jaar.

 

Bij BORUS kinderopvang Abcoude werkt een hecht team van pedagogisch medewerkers die zich 100% inzetten voor de kinderen.

 

Er wordt zowel bij de BSO als bij het KDV gewerkt met thema’s die op verschillende manieren aangekleed worden en voor de kinderen afwisselend en uitdagend zijn. Zij krijgen de gelegenheid om zich te ontwikkelen in hun eigen tempo.

 

In de vakantieperiodes maken de medewerkers van de BSO er een heus feest van. Een uitgebreid programma zorgt ervoor dat de kinderen uitkijken naar een nieuwe vakantiedag bij BORUS Abcoude.

 

Het enorme eigen buitenterrein van BORUS Abcoude biedt speelplezier voor jong en oud. Er is buitenspeelmateriaal voor elke leeftijd, van een houten trein tot een hockey- voetbalveldje. Door het aanbrengen van bergen, gras en leuke tunneltjes kunnen de kinderen met hun eigen creativiteit alle kanten op!

 

Het is een vestiging waar we bijna alle technische snufjes in hebben kunnen verwerken. Zo ligt het hele dak vol met zonnepanelen en is er zo energiezuinig gebouwd dat de meters bijna stilstaan. Er is een prachtig verlichte entree die toegang biedt tot het gebouw. Omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat (u heeft uw kostbaarste bezit aan ons toevertrouwd!) is er bij BORUS Abcoude een toegangssysteem geïnstalleerd. Alle ouders hebben de beschikking over ‘een druppel’ die als die tegen het daarvoor bestemde plaatje is gehouden toegang mogelijk maakt. Zo willen wij voorkomen er ongenode gasten gedurende de dag binnen komen.

 

In ’t kader van gemak gedurende de ochtenden en avonden, zijn er voldoende parkeerplaatsen vóór het pand en veel ruimte rondom. De lokalen zijn ruim en voorzien van veel ramen wat zorgt voor transparantie en natuurlijk licht. Bij de BSO hebben alle ruimtes een echte keuken met een vaatwasser en een oven, zodat samen met de kinderen gekookt en gebakken kan worden.

 

Voor de BSO is er de mogelijkheid om workshops Engels les te krijgen. De kinderen kunnen in een cyclus van 7 weken Engelse les krijgen. Een grote ruimte is helemaal ingericht voor het werken aan de thema’s.

 

Bij BORUS Abcoude staat een BORUS busje. Dit busje wordt gebruikt om de kinderen van enkele scholen te halen en naar de clubjes te brengen. Het wordt ook gebruikt om uitstapjes mee te maken.

 

Benieuwd naar wat wij zoal te beleven op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang?
Op onze Facebookpagina worden geregeld foto’s geplaatst met onze avonturen.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182