Impressie Nieuw-Vennep

BORUS Nieuw-Vennep is één van de vestigingen van BORUS Kinderopvang. Een modern gebouw waarbinnen de dagopvang en de BSO een eigen vleugel tot hun beschikking hebben. Grote, frisse en lichte ruimtes aan beide zijde van de accommodatie zorgen voor een prettig binnen komen. De ligging recht tegenover het zwembad De Estafette zorgt voor een mooie verzameling van voorzieningen. BORUS Nieuw-Vennep is geopend van 7.15 uur tot 18.30 uur, 52 weken per jaar.

 

Op deze vestiging bieden wij alle vormen van opvang: Vóórschoolse en Naschoolse opvang, hele en halve kinderdagopvang. Op het kinderdagverblijf wordt er zeer gericht gewerkt met thema’s die de kinderen aanspreken en die aan de hand van het programma Uk & Puk de kinderen de dagelijkse dingen van het leven leren. Ook wordt er gewerkt met de Taallijn om de ontwikkeling van de kinderen op dit gebied te kunnen sturen en ze zo in een doorgaande lijn, zonder problemen naar de basisschool te kunnen laten overstappen. Er zijn altijd leuke activiteiten en verschillende feestjes die gevierd kunnen worden. De vaste mascotte van BORUS Kinderopvang, BORUS de beer is een trouwe gast van de vestiging.

 

Op de BSO worden de kinderen van school gehaald en gebracht door ons BORUS-busje. Zo weet u zeker dat ze veilig bij ons aankomen. Bij de Naschoolse opvang wordt ook gewerkt met thema’s. De thema’s worden ingedeeld in de groepen jong, midden en oudere kinderen, zo worden de kinderen op velerlei aspecten uitgedaagd, op basis van het thema, zich te ontwikkelen. Natuurlijk krijgen ze ook alle ruimte om te spelen, onder begeleiding huiswerk te maken, een boek te lezen of de cursus Engelse les te volgen. In de verschillende ruimtes is een keuken aanwezig waar met de kinderen gekookt en gebakken kan worden. Er zijn hoekjes ingericht waarin de thema’s uitgediept kunnen worden op aspecten als Multi Media, Natuur, Expressie, Natuur en Techniek. Ook is er een ruimte voor gym, spellen en andere activiteiten en beschikken wij over onze eigen gymzaal!

 

Aan de voorzijde van het pand is een uitgestrekte buitenruimte, geheel omheind, waar de kinderen veilig kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Er staan speeltoestellen en er worden spellen en activiteiten bedacht om goed gebruik te maken van het terrein. Zitten de kinderen op zwemles bij De Estafette, dan kunnen ze gebracht en gehaald worden door de medewerkers van BORUS Kinderopvang. Ook als er een andere sport of hobby door u zoon of dochter wordt beoefend, dan vernemen wij dat graag en kijken wij samen naar de mogelijkheden.

 

Een vestiging waar uw kind volop de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen!
Benieuwd naar wat wij zoal beleven op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang? Op onze Facebookpagina worden geregeld foto’s en ervaringen van de kinderen gedeeld.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182