Impressie Lisserbroek

BORUS Lisserbroek is een vestiging van BORUS Kinderopvang waar wij kinderen opvangen vóór en na schooltijd. Er zijn maximaal 28 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar die hier opgevangen kunnen worden. BORUS Kinderopvang zit al sinds 2007 in Lisserbroek, maar is in 2015 verhuisd naar een nieuwe en moderne ruimte binnen basisschool De Reiger. Veel van de kinderen die opgevangen worden bij BORUS komen van basisschool De Reiger en de Zilvermeeu die aan dezelfde straat is gehuisvest.

BORUS Lisserbroek is geopend na schooltijd en in de vakanties, 52 weken per jaar. U kunt er daardoor vanuit gaan dat wij elke week klaar staan voor de opvang van uw kind.

Wij hebben een ruim lokaal en een gedeelte van de hal tot onze beschikking. Het lokaal is aantrekkelijk ingericht voor de kinderen. Er staat een bankje in de t.v.-hoek, er ligt een heerlijk warm kleed op de vloer. De kinderen kunnen wegzakken in de zitzakken en er kan gewerkt worden aan de kindvriendelijke, hoge tafels. De werkstukken krijgen een plek aan de muur, als een soort expositie om de ouders aan de eind van de dag te laten zien wat de kinderen die dag hebben gemaakt.

Voor de kinderen is het een heel vertrouwde omgeving om binnen de school ook na schooltijd te kunnen zijn. Als ze binnenkomen is er altijd iets te eten en te drinken en kunnen de gebeurtenissen van de dag besproken worden. De medewerkers van BORUS Lisserbroek zijn heel actief met de thema’s die voor de kinderen zijn ontwikkeld. De thema’s worden op een leuke manier uitgewerkt en de kinderen blijven uitgedaagd en enthousiast. Voor elke leeftijd is er een passend aanbod van activiteiten. Een thema wordt op verschillende manieren benaderd en krijgt elk kind de kans om zich te ontwikkelen. In de vakantieperiodes maken de medewerkers er helemaal een feest van. Dan is er altijd een uitgebreid programma zodat de kinderen zich de hele dag goed kunnen vermaken.

Er kan buiten gespeeld worden op het grote schoolplein van de school, maar ook met name op het afgeschermde terrein tussen de scholen in. Gezien de indeling van het lokaal, aan beide zijden alleen maar grote ramen, kunnen de kinderen altijd goed in de gaten gehouden worden, want de veiligheid staat altijd voorop! Op dit speelplein staat buitenspeelmateriaal waarvan gebruik gemaakt mag worden. Is het slecht weer of is het te koud, dan hebben wij de gelegenheid om gebruik te maken van de speelzaal van de school. Er is een groot aanbod van sport&spel activiteiten die de medewerkers kunnen gebruiken.

Kortom, een zeer prettige locatie met vele mogelijkheden in een vertrouwde omgeving voor uw kind.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182