Impressie Legmeer

Deze vestiging van BORUS Kinderopvang is gevestigd in de rustige, nieuwe woonwijk van Uithoorn:  Legmeer-West. Hier bieden wij alle vormen van de Buitenschoolse opvang, zoals Vóórschoolse en Naschoolse opvang. Maar ook bieden wij het vertrouwde hele- en halve kinderdagopvang programma.  De vestiging is in 2012 geopend na een gehele verbouwing van 2 gebouwen. Alles is totaal nieuw en speciaal ingericht voor de opvang van uw kind.
De ligging aan de rand van de woonwijk en op 2 min van de Brede School, maakt deze plek ideaal voor naar schoolgaande kinderen en de jongere broertjes of zusjes die nog naar de opvang gaan.

Het kinderdagverblijf heeft groepen met een “huiselijke” sfeer en de ruimte om beneden 2 groepen van max. 12 kinderen op te vangen in de leeftijd van 0-4 jaar, en op de 1e etage 1 groep van max. 20 kinderen van 4-12 jaar op te vangen. BORUS Legmeer-West is geopend van 7.15 uur tot 18.30 uur, 52 weken per jaar.

In het kinderdagverblijf wordt gewerkt met thema’s die aan de hand van ’t pedagogische programma Uk&Puk de kinderen de dagelijkse dingen van het leven leren. Er zijn altijd leuke activiteiten die georganiseerd worden en feestjes die gevierd worden. Al dan niet met BORUS de beer, de mascotte van BORUS Kinderopvang. Voor de kinderdagopvang is er een heerlijk, overzichtelijk eigen buitenterrein, geheel omheind, waar de kinderen veilig kunnen spelen.

De Naschoolse opvang werkt ook met thema’s en speciale programma’s. Ingedeeld in groepen jong, midden en oud waar de kinderen op velerlei aspecten uitgedaagd worden om het thema uit te diepen. Natuurlijk mogen ze ook lekker vrij spelen, onder begeleiding huiswerk maken of een boek lezen. In beide ruimtes is een keuken aanwezig waar met de kinderen gekookt, gebakken en gebraden kan worden. BORUS Legmeer-West heeft hoekjes ingericht  waarin de thema’s uitgediept kunnen worden op aspecten als Multi media, Natuur, Expressie, Natuur en Techniek.

 

Onze vestiging is gelegen direct naast de Brede school van Uithoorn. Gezamenlijk maken we gebruik van Het Speelbos. Een groot stuk bos voor groot en klein, heerlijk om te wandelen of het avontuur aan te gaan met de speeltoestellen die daarin staan. Aan de overzijde ligt een heel groot stuk grasveld dat wij ook kunnen gebruiken voor sport & spel activiteiten.

Een sfeervolle kinderopvanglocatie waar op een professionele manier de kinderen worden opgevangen en vele activiteiten en mogelijkheden zijn in de directe omgeving.

Advies nodig?

BORUS helpt u graag de juiste keuze te maken en passend advies te geven. Bel ons op: 0297 522 182